Länkbyte

Vill du synas bättre på Google? Vi har även andra siter och vill gärna samarbeta med dig i större utsträckning. Genom att hjälpa varandra, kan vi båda nå bättre resultat.

länkar gör att besökare hittar din sidaDu kan få

Få en eller flera texter publicerade på någon/några av våra andra siter, eller en egen undersida med extra mycket innehåll på den här siten. Genom att sprida intressanta inlägg med länkar in till din sajt, når du lättare fler potentiella kunder och rankar dessutom bättre på Google.

Gör så här

Fyll i kontaktformuläret, om du är intresserad av ett vidare länksamarbete, så hör vi av oss för en fortsatt diskussion via mail!


(Lämna tom)

Vikten av länkar

Det är länkar på rätt ställen som gör att dina besökare hittar din sida. Det är också länkar som gör så att din sida får företräde bland Googles sökresultat. Genom att byta länkar med andra som skriver inom relevanta ämnen, kan man hjälpas åt att nå bättre resultat.

Rätt länkar

Länkar i sig var mycket viktigt tidigare. Idag är det viktigare med rätt länkar och mycket innehåll. Oavsett, hur sökoptimeringen förändras, är en sak tydlig. Det är genom att synas på många ställen på Internet, som kunder hittar in till just din sida.

Rätt samarbetspartners

Det bästa är om man hittar bra samarbetspartners inom liknande teman, som det man själv sysslar med. Man kanske inte nödvändigtvis konkurrerar om exakt samma områden, men har områden som angränsar varandra, så att inlägg och länkar känns naturliga.

Samtidigt har många ett stort antal sajter, just för att kunna byta länkar. Även om någon själv säljer kläder, kan det hända att de har sajter inom andra områden, och kan hitta ett lämpligt byte till dig i alla fall.

Även om man är konkurrenter, kan det ibland vara idé med ett samarbete. Genom att hjälpa varandra att klättra, kan man lämna övriga konkurrenter bakom sig. 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)