FAQ

Under FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna, som berör våra tjänster. Om du har några andra frågor gällande hemsidan eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor

De vanligaste frågorna:

Vad är SEO Länkars huvudsyfte?

SEO Länkar är en länkkatalog, där användare kan länka till sin hemsida eller blogg. Detta används först och främst, för att optimera sökresultatet hos olika sökmotorer. Ju högre upp en hemsida hamnar bland sökresultaten, på till exempel Google, desto fler unika besökare är det troligt att hemsidan får. Genom att lägga upp din sida hos oss på SEO Länkar, hamnar den högre upp bland sökresultaten.

Vad är en länkkatalog?

En länkkatalog samlar olika hemsidor och bloggar på en och samma plats. Hos oss på SEO Länkar delas dessutom sidorna upp i olika kategorier, och det blir på så sätt lättare för användaren att hitta just det han/hon söker.

Hur gör jag för att ni ska länka till min sida?

Under fliken föreslå länk hittar du information om hur du går tillväga för att lägga upp en länk till din sida hos oss.

Kostar det något att lägga upp min sida hos er?

Nej. Länk-katalogen hos oss på SEO Länkar är en helt kostnadsfri tjänst. 

Kommer min länk upp på eran sida direkt?

Nej. För att säkerställa kvaliteten på hemsidan, så kontrolleras alla länkar manuellt. Denna process kan ta ett tag, men vi jobbar på att få upp alla godkända sidor så snabbt som möjligt.

Är det säkert att lägga till min sida hos er?

Ja. SEO länkar är en helt säker internettjänst, och vi kommer inte att skicka några meddelanden till dig förutom viktig information, som berör själva länk-katalogen. Vi skickar med andra ord inte ut spam eller reklam.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)